Monday, 4 February 2013

Hari t'akhir dgn Mu 'TaSnEeM Ǟ.rAsHiD'..

Tarikh 24.01.2013 adalah tarikh yg ak xkn lpe smpai ble2 sbbnye sahabatku, musuhku, kakak ku, n dia la segala2nye bg ku iaitu "Tasneem Ǟ.Rashid" @ dikenali sbgai 'mamanym' telah g ke Ǟustralia dlm tempoh 3thn tuk mnjadi seowg pelajar d'sne..

Mamanym g sne tuk smbung stdy di dlm bidang 'Bachelor Event Management' d melbourne n dia bwk skali dua2 heronye, yela hero2 dia mne ley tgl.. Itu ibarat bntal pluk mamanym,klu xd dua2 'bantal pluk' 2 xlena tdo.. :p

Okok kte b'balik kpd tajuk kte td k.. Pd tarikh t'sebut sye n beberapa mmbr cdg tuk bg kjutan yg mamanym xley lpekn smpai ble2 iaitu dgn snyp tnpe pngetahuan mamanym, kteowg dtg skali tuk anta dia n fmily dia ke airport!! :p

Sian mamanym sbb dia t'kjut yg t'amat sgt n xsngke kteowg akn dtg sdgkn kteowg sume bg mcm2 alasan mngatakn xdpt dtg.. 'Sowi dear, ak juz xnk ko mnghrap sgt yg kteowg dtg.. Pape pn ak syg ko!!'

Xsngke tarikh 24.01.13 adalah tarikh yg akn memisahkn ak n mamanym tuk tempoh yg sgt lme sdgkn ble ak bosan2 kt umh, msti ak akn ajk hbby t'cinta tuk dtg lpak kt umh dia.. N tq 2 my sweet hbby yg slama ni iktkn je ckp istri mu ini k.. <3<3<3

Ak dh xthu nk tulis pe ag kt dlm ni melainkn ingin ckp yg ak sgt rndukn mamanym n ank ibu 'afif aydin'.. Ak syg ko sgt2 bbe!! Luv u sntiasa..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

  1. awww~ i miss you too ibu pia ku sayang!
    don't make the date as a date you hate. okay?
    aku mmg terkjut giler sbb tu aku nangis. haha. malu sudah. korg buat airmata aku jatuh dlu ;p
    i'm always here for you. jauh dimata namun dekat dihati ;p hehe. hope ko jaga diri keyh. rindu juga nk hangout dgn ko. lepak2 kat rumah smbil makan and borak2. huhu.
    doakn kejayaan aku eh beb :)
    syg ko forever beb!!!!

    ReplyDelete

  2. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete